Tips voor zoeken op deze website

Problemen met zoeken op deze website?

Na een update van onze pagina Genealogie kan het gebeuren dat de gegevens van de Genealogie mogelijk niet goed te vinden zijn. Wanneer u de toetscombinatie Ctrl-F5 intoetst op de pagina “Genealogie van de bevolking van Zoeterwoude“, zal het probleem zijn opgelost.
Het cachegeheugen, waar oude informatie op uw computer over deze pagina is opgeslagen, wordt hiermee geleegd.

Sommige bezoekers van deze website kunnen bepaalde informatie niet vinden, terwijl het wel in de website is opgenomen. Daarom onderstaande toelichting op welke zoekmogelijkheden u heeft.

Deze website heeft informatie op 3 locaties:

  1. In het zoekvenster, rechts in de menubalk op elke webpagina kunt u de website zelf doorzoeken d.m.v. het intypen van zoektermen.
  2. De onder “Diverse publicaties” en “Documentatie” geplaatste overzichten (pdf) zijn buiten de website op de server geplaatst en openen zich in een nieuw venster. Deze zijn doorzoekbaar in het zoekvenster van het betreffende document (eerst document openen en dan zoeken d.m.v. Ctrl-F).
  3. De genealogiegegevens zijn alfabetisch gerangschikt. U klikt hiertoe in de pagina van de genealogie op een beginletter of naam in de namenindex.
Facebooktwitter