Fotowedstrijd ‘Zoeterwoude’

In 2020 bestaat Oud Zoeterwoude vijftig jaar. De ‘gouden’ verjaardag gaan we vieren en we willen u daar actief bij betrekken.
De fotowedstrijd is voor alle inwoners van Zoeterwoude, de donateurs van Oud Zoeterwoude en de wedstrijd is voor alle leeftijden.

Het thema is eenvoudig: ‘Zoeterwoude’. Dat kan heel breed gezien worden. Het kan een foto van het landschap zijn, een vervallen bruggetje, een markant oud pand, een bijzonder persoon, een festiviteit, een ambacht, een detail van een opmerkelijke locatie, noem maar op, zolang de foto maar betrekking heeft op Zoeterwoude.
De foto’s mogen gemaakt worden met welke camera u maar wilt, van spiegelreflex tot mobiele telefoon en alles wat daartussen zit, zolang u het maar digitaal aanlevert.

De foto/foto’s, maximaal drie per inzending, moeten gemaakt zijn in het kalenderjaar 2019. We willen iedereen royaal de tijd geven de beste foto te maken en ook de kans geven daarbij gebruik te kunnen maken van alle seizoenen van het jaar.
De wedstrijd loopt van 1 januari 2019 tot en met 31 december 2019. Uiterlijke inleverdatum is zondag 5 januari 2020. Foto’s die na die datum nog binnenkomen zullen niet meer deelnemen aan de wedstrijd.
Inzenden van de foto’s kan naar fotowedstrijd@oudzoeterwoude.nl onder vermelding van “Fotowedstrijd Zoeterwoude – 2019”. Op dat e-mailadres kunt u ook terecht voor eventuele vragen.
Een deskundige jury beoordeelt de foto’s zonder enige kennis over de maker / maakster van de foto en kiest de top 3. De jury bestaat uit drie, in Zoeterwoude en omstreken zeker bekende, personen waarvan wij de namen nog niet vrijgeven om omkoping te voorkomen! 😉
De winnaars krijgen een rondvaart aangeboden door Zoeterwoude. De winnaar mag daarbij 9 gasten meenemen, de nummer twee 5 gasten en de nummer drie 3 gasten. De winnaars verschijnen ook in een uitgave van de Suetan. Daarnaast ontvangen de winnaars een ingelijste uitvergroting en worden de winnaars vermeld op de website en op sociale media van Oud Zoeterwoude.
Klik hier voor de uitgebreide Algemene Voorwaarden voor deze wedstrijd.

Veel plezier gewenst bij deze uitdaging!

Facebooktwitter